Update verbouwing & Verhuizing deel 2

In de vorige update over de verbouwing van onze Keuterij deelden we dat we de slaapkamer en werkkamer hadden opgeknapt om in gebruik te kunnen nemen. Hierbij weer een nieuwe update waarbij we de laatste ‘gedateerde’ kamer ook onder handen hebben genomen, klaar om in gebruik te gaan nemen!

Opknappen van de ‘Kastenkamer’

Zo zag deze kamer er tijdens de bezichtiging uit:

Slaapkamer met trap naar zolder
Het gaat hier dus om Slaapkamer 2

De woonkamer, slaapkamer 1 en werkkamer hadden we al opgelapt. De keuken en hal gebruiksklaar gemaakt en geverfd, de bijkeuken, badkamer en toilet alleen (grondig) schoongemaakt. Deze kamer was dus de laatste om zodanig onder handen te nemen dat we deze ook tijdelijk kunnen gebruiken. Zoals we in onze vorige blog schreven lappen we de Keuterij nu op om goed in te kunnen wonen echter komt er nog een echte / grote verbouwing / nieuw bouw aan om onze woning ‘levensbestendig’ te maken (voor ons en omgeving).

Met een restant 2e-hands laminaat en latex hebben we nu ook deze kamer gebruiksklaar gemaakt!

Om al onze spullen kwijt te kunnen hebben we nog de nodige opbergruimte gemaakt met bouwmateriaal dat we nog over hadden (nadat we een aantal ritten naar milieupark en kringloop al achter de rug hadden).

Verhuizing Deel 2

In februari hebben we de meest essentiële benodigdheden verhuisd om vanaf dan in de Keuterij te kunnen verblijven (zie ook weer ons vorige blog). Dit was niet veel meer dan een bed, tafel en paar stoelen, een kast en wat kleren en met een busje 1x op en neer vanuit Rotterdam.

Voor de oplevering van Bas zijn oude huis in Rotterdam hebben we afgelopen weekend zijn hele huisraad (en schuur inhoud) verhuisd. Daarvoor hebben we ook de laatste kamer gebruiksklaar gemaakt, omdat we alle ruimte daarvoor kunnen gebruiken.

Na 2 ritten in anderhalve dag en 891 km verder (incl. terugbrengen busje naar Van ’t Hart Autoverhuur, thnx!) is Bas zijn oude huis leeg en onze Keuterij best vol:

Nu een kwestie van meubels monteren en alle spullen op de juiste plek zetten.

De komende tijd zijn we druk met het voorbereiden van de grote verbouwing / nieuwbouw van ons Keuterijtje, daarover later meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven