Het wordt Koud op Onze Tiny Boerderij…

Deze website is door Cindy en mij opgezet toen we vanuit Rotterdam naar Drenthe verhuisden voor het realiseren van een Boerderij en nieuw Thuis voor ons en de dieren die we meenamen / verwelkomden. Met de ondertitel “over het ‘simpele’ leven van Cindy en Bas en een ‘paar’ dieren”. Dat leven is natuurlijk alles behalve simpel, zoals dat voor alle leven lijkt te gelden. Dit lijkt de natuur, die ook continue verandering met zich meebrengt, zoals de seizoenen een aaneenschakeling van verandering vormen ♾️

Helaas raakt die verandering ons ook; Cindy en Zayah vertrekken van Onze Tiny Boerderij 😒

Dag Dames πŸ₯°πŸ₯°πŸ˜’

We hadden ons bij het opzetten van deze website voorgenomen om niet alleen de mooie dingen te delen, maar ook de vervelende dingen in het leven ☯️ Zo ook deze ‘ontwikkeling’, al houden we de emotionele dynamiek voor onszelf.

Onze Tiny Boerderij blijft en Verandert

Dit is erg verdrietig en niet zoals gepland. We hebben Onze Tiny Boerderij voor de ‘langdurigheid’ opgezet ♾️ en deze blijft zodoende ook bestaan. Aan de website heb je al kunnen zien dat deze veranderd is van een blog over ons persoonlijk(e leven) naar vooral een website over een boerderij waar we eerlijke en gezonde voeding bereikbaar willen maken voor velen. Dit blijkt ook in de praktijk ingrijpend te zijn en kan niet los gezien worden van de persoonlijke levens die hierbij betrokken zijn, dat deel van dit blog blijft dan ook een wezenlijk onderdeel van ‘deze website’.

Be careful what you wish for

Dan gelijk nog maar een persoonlijk noot hieraan… Ik had al eerder gedeeld dat ik ‘vroeger’, toen ik nog een klein jongetje was, een Ferrari wilden hebben. Deze is er ook daadwerkelijk gekomen, maar niet op de manier die ik had bedacht en wel dankzij de Tuinderij in Wording. Nu heb ik zelf ook lang de wens gekoesterd om op een hutje op de hei te leven. Dat begon als droom en werd later steeds ‘realistischer’ in de vorm van een zelfvoorzienend leven. En toen kwam Cindy en werd de basis hiervoor concreet mogelijk Γ©n gerealiseerd! Heide hebben we hier nu niet meer, alleen een hutje op – wat voorheen / ooit – ongetwijfeld heide was is nu wel een feit. Oftewel: be careful what you wish for! πŸ€

Dankbaarheid

Waarom ik dit deel is vooral om dankbaarheid uit te drukken. Zonder Cindy was Onze Tiny Boerderij niet meer dan een droom gebleven. Nu is dit een feit, met of zonder, wel dankzij Cindy πŸ™ En dan gaat het niet om het fysieke opzetten van een tuinderij, maar om het doen, het realiseren van een droom (in ieder geval een deel daarvan 😒) en alle goeds dat het land hier voortbrengt. Niet zonder bloed 🩸, zweet πŸ˜₯ en tranen 😒, zoals het leven is.

Pure dankbaarheid dan ook hiervoor… πŸ™πŸ€πŸ™

1 gedachte over “Het wordt Koud op Onze Tiny Boerderij…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven