Een maand zomervakantie

Op de laatste dag van “onze maand zomervakantie” een update van afgelopen maand 😎
(Bas heeft her en der nog wel wat gewerkt & Cindy had haar vakantiedagen/ overuren van het oude werk opgenomen alvorens met het nieuwe werk te beginnen – dit betreft beiden het werken buiten de boerderij, dus hier verder geen details over πŸ™ƒ)

We begonnen met de verhuizing van Cindy haar appartement in R’dam en dit deel afsluitend met de eindschoonmaak & oplevering. Nu was alles in Drenthe en hoefden we niet meer naar R’dam voor werk πŸ™En ondanks dat er genoeg uit te pakken was om alles op de boerderij een plekje te geven of tijdelijk op zolder op te slaan, hadden we ervoor gekozen de boel even de boel te laten en een paar dagen in de natuur te vertoeven. In afgelopen maanden hebben we vooral toegewerkt naar een simpel leven en dit zou vanaf dan meer en meer geschieden, dachten we….

Helaas kregen we onderweg naar onze vakantiebestemming een ongeluk op de Duitse snelweg. De Ford Fiesta was total loss, maar gelukkig kwamen wij 3-en er goed vanaf (de check-up’s van Cindy & Bas i/h ziekenhuis [wat een standaard procedure is na een ongeluk op de snelweg] en van Paco bij de dierenkliniek konden dit gelukkig bevestigen). Een hoop geregel later (en met een ongeplande overnachting in Duitsland) reden we de volgende dag weer terug naar huis (i/e huurauto). We zouden thuis wel vakantie gaan vieren; we hebben tenslotte een supermooie plek om dit te doen!

En dit hebben we ook gedaan met z’n 3-en, en ook quality time met familie & vrienden doorgebracht (zeker belangrijk!!), dank daarvoor jullie allen! En uiteraard, de bezige bijtjes die wij beiden kunnen zijn heeft er ook voor gezorgd dat:

  • We kunnen nu zeggen dat we volledig electrisch rijden: Bas heeft z’n bus vanuit R’dam naar Drenthe gereden [een marathon op zich, daar dit een oudere bus is met een oudere batterij die niet kan snelladen –> na een extra lange dag is dit gelukt!!] & we hebben nu een personenauto die volledig electrisch is (daar de Fiesta 21 jaar was zaten we hier al aan te denken, echter we hadden dit niet zo snel bedacht πŸ™ƒ) Op deze manier (geen benzine uitstoot meer) dragen we nu ook we ons groene steentje bij πŸ™
  • En we met Paco een nieuwe trainingsmethode begonnen zijn (hierover volgt nog een blog πŸ˜‰). Hier is hij heerlijk aan het relaxen, zoals dit kan i/e maand zomervakantie 😎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven